Tekst 171

Partijprogramma!

Beste Nederlanders, de wereldleiders zijn tegen een stalen muur van God aangelopen. De weg loopt dood! Het is mooi geweest: het geduld van God almachtig met de wereldleiders is op. Zij hebben alles wat ze willen en wij armen moeten elke cent omkeren voor we hem uitgeven. Als de wereldleiders niet om de tafel gaan zitten om de armoede- en hongerproblemen op te lossen, zullen ze allemaal gestraft worden met een pijnlijke dood. Er gaan per dag duizenden baby’s, kinderen, ouderen en jongeren en vrouwen dood van de honger. Dit is het einde van de wereld: óf we creëren samen het Paradijs op aarde óf de vloek van God almachtig zal ons treffen. U weet net zo goed als ik dat God geen onderscheid maakt tussen arm of rijk, schuldig of onschuldig, jong of oud. Dat hebben wij in het verleden gezien en ook in het recente verleden hebben we dat meegemaakt met natuurrampen en andere gebeurtenissen die van God afkomstig zijn! God heeft geen medelijden met de natuur, de dieren en al helemaal niet met de mens: hij is meedogenloos. Ik weet dat mijn site door veel politieke leiders op de wereld gelezen wordt – ook in Nederland. Er zijn 6 â 7 miljard armen in onze mooie wereld die staan te wachten op een oplossing voor hun armoede.

Er moet heel snel geld op tafel komen. Om de problemen in de wereld op te lossen, moeten de wereldleiders heel snel, zonder tijd te verliezen, iedere maand 9.000 miljard euro naar Den Haag sturen. Geen cent minder dan dit bedrag en dit geld willen wij niet één keer of voor een paar jaar hebben, nee, wij Nederlanders willen dit geld iedere maand overhandigd krijgen, tot aan het einde der wereld, om de armoede op te lossen. Heel binnenkort ben ik de baas van Nederlandse overheid en in de eerste maand van mijn aantreden als premier wil ik dit bedrag in de eerste maand op de Nederlandse bank hebben.

Doen ze dat niet dan zal ik als vertegenwoordiger van God almachtig alles overdragen aan God! En die zal geen medelijden met ons hebben! Het is menens! Het is alles of niets. Dit is of het einde van de wereld of een begin van een nieuwe wereld!

Wie je ook bent ! Daag Almachtige God niet uit ! Anders maak je de grootste fout in je leven !.)

De Wereld Partij, Feest van DjKaan is in Amsterdam opgericht voor de rijken op Onze wereld,en ook voor de middenklasse op de wereld, en niet te vergeten is de vereniging opgericht voor de armen op Onze wereld, en voor de mensen die niets te eten hebben – in sommige landen van de wereld.

( Volgens God almachtig is het leven van een mens Heiliger dan een heilig boek !! )

Feest van DjKaan is voor alle mensen op Onze wereld opgericht… “Cengiz Guner” Directeur van God !! www.feestvandjkaan.NL